logo Giulio Barbieri

Zgjidhjet teknike të cilësisë së lartë të cilat na veçojnë.

KOLEKSIONI PËR MIKËPRITJE DHE KOHË TË LIRË

Zbuloni zgjidhjet tona ekskluzive

Hije e re pranë pishinës ose në plazhe private për përmirësimin e komoditetit të klientëve duke i mbrojtur nga dielli dhe era me rastin e relaksimit në vend të hapur.
mbuluar plazh mbuluar për pishinë
Zgjidhjet e përshtatshme për krijimin e ambienteve të hapura për ngjarje dhe kremtime të rëndësishme, siç janë ceremonitë, kurorëzimet, ndejat private, etj.
belveder kopsht pishinë belveder

Më shumë informacione ...

Zgjidhjet për industri

KOLEKSIONI INDUSTRIAL

Zgjidhjet të cilat i plotësojnë të gjitha kërkesat

Zgjidhjet për hapjen e ambienteve të hapura në sipërfaqe të shërbimeve ose të magazinave.
turne në natyrë formë të veçantë
Zgjidhjet e prera sipas masës për përdorim maksimal dhe përmirësim të ambienteve Tuaja të hapura.
tuneli industriale strehim industriale

Më shumë informacione ...

Zgjidhjet për qytete më të pastra, me më shumë gjelbërim.

KOLEKSIONI I GJELBËRT

Profesionalizmi teknik dhe dallimi i produkteve të njohura për ambientin rrethues

Stacionet për mbushjen automjeteve elektrike. Streha për instalime fotovoltaike. Këmbaleci me vendin për mbushje.
makinë elektrike biçikletë të veçantë
M Carica EVO Bike EVO Car

Më shumë informacione ...